Dags att gå skilda vägar!

Dags att gå skilda vägar!

Hallå där och välkomna åter!

Det var ett tag sen senaste inlägget så tänkte starta 2022 med nytt inlägg och precis som titeln lyder så är det dags för mig och min kära motorcykeln att gå skilda vägar. De flesta av er kan ana att detta aldrig en nöjsam företeelse, speciellt när de är mer än en hobby. Så det är en en del olika känslor. Tror de flesta av er kan föreställa er sinnesstämningen med att sluta med något man tycker mycket om och att jag missar premiär-åket för 2022.

Men varför sälja hojen om det tar emot så mycket då? tänker ni säkert nu. Anledningen till detta kortfattat är att jag varken har tiden eller orken för att fortsätta med hobbyn i nuläget och senare kom fram till slutsatsen att de är bättre att den används i någon annans händer istället för att stå still och samla damm i mina. Så med ett tungt hjärta, förmedlar jag till er nu att jag säljer min motorcykel.

Nu när vi har fastställt ämnet för detta inlägg så ska vi ta och prata lite om hojen om du skulle vara intresserad av den eller kanske bara nyfiken. Det är en Kawasaki Vulcan S 2016 med ett miltal på 1100. Karaktärsdragen för motorcykeln är en cruiser med en liten touch sport i sig, alltså ett bra val för dig som gillar längre åkturer men fortfarande vill ha lite sportkänsla. Vad jag personligen är extra förtjust i är att mina lår inte blir lika varma av och åka på Kawasakin till skillnad från min förra hoj som var en Harley soft-tail.

Utseendemässigt är de inga skador, visserligen behövs vänsterblinkers bytas ut.
Vad medföljer?
– Nytt continental bakdäck
– Koso handtagsvärmare
– Puig framruta (Går att ta av)

När de kommer till pris så är de 60 000:- som gäller. Priset går att diskutera vid snabb & smidig affär. Tror detta går utan att säga men bara seriösa förfrågningar, tack.

Vill bara klargöra att jag säljer min motorcykel och inte lägger hjälmen på hyllan så att de inte blir några tvister. Tiden och orken kommer eventuellt tillbaka men då blir de något nytt, kanske något jag aldrig trott jag skulle äga innan? Vem vet.. fortsätt följa bloggen så kan vi ta reda på de tillsammans och så tänker att jag kanske gör en liten uppdatering när den är såld och vad som hänt under den tiden? Beroende på när den blir såld. Tills dess, Ha de gôtt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *