Moppebutiken!

Moppebutiken!

Hallå där!

Är det någon av er som sitter där ute och kan tipsa mig om ett enkelt kassasystem? I och med coronatider har jag börjat fundera på att starta ett företag just inom motorer och motorredskap. Jag behöver därför ett kassasystem som är enkelt och som går att koppla ihop med en e-handelsplattformen Shopify.

Vad är målet?

Jag har många vänner och deras vänner som kontaktar mig när de behöver nya delar till sina mopeder, eftersom jag har ofantlig många i min garage. Det är allt från hastighetsmätare till mopeder, shachs, mätardrivinstats. Jag har en hel del reservdelar för Piaggio, ja ni förstår. Jag har helt enkelt en himla massa reservdelar och delar som kan komma till användning för många och tänkte därför att jag ska starta en sån online-business.

Jag har fått en kompis att hjälpa mig med det, han driver två sajter som säljer grejer på nätet och han är den som står bakom det mesta av det tekniska arbetet men jag håller på att lära mig. Han tror att vi kan göra business tillsammans och är rätt säker på att detta är rätt riktning. Så, just nu är min uppgift att identifiera vilket kassasystem passar vår butik. JobOffice Kassa har vi blev tipsad om, det ska vara enkelt och smidigt, de har smarta lösningar för kassaregister och kassa för småföretag. Så jag tror det är en av de bästa. Vi får se, det kanske kommer fler tips, så ifall du har ett sådant tips, får du gärna skriva det i kommentarerna här.

Det ska bli spännande att starta den här butiken på nätet. Det är ett hobbyprojekt, men vem vet, tänk om vi blir jättestora! Allt kan hända och allt kan vända, sägs det. Iallalfall, nu är det slut här för jag ska nu titta lite på TV4, för att idag ska det pratas om Olof Palmes död, och det vill jag inte missa!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *