Om mig

Hej. Jag heter Nicklas och arbetar idag med coaching av ledare inom företagsvärlden, min arbetstid går mestadels till att föreläsa om hur man blir en bättre ledare i dagens samhälle. Jag är i bakgrunden chef också, det sysselsatte jag mig med i många många år, jag har drivit företag, jag har arbetat interim chef, jag har varit enhetschef, verksamhetschef… ja. Så vad då motorer, tänker ni…

Ibland är man mer än sitt jobb, ibland är man mindre än så och det är okej. I mitt fall tycker jag att jag är mer en coach, det är jag många timmar under dagen men när dessa timmar är slut vill jag vara något annat. Det annat jag vill vara är en motorintresserad kille som delar med sig av sitt intresse till andra likasinnade! Jag har alltid, sen jag var tonårig haft ett riktigt stort intresse för motorer och började med mina mopeder när bara var 14 år. Jag har ju alltid haft ett sånt intresse för det och ja, varför blev inte jag ingenjör och jobbar med det? Bra fråga, det undrar jag ibland också men jag får väldigt mycket utav mitt intresse för att jag på min lediga tid lägger mycket energi åt detta.

Hur som helst, jag hoppas på att ni som råka in här ska få en trevlig lässtund och att ni finner mina inlägg intressanta!

Har ni frågor, ställ de i kommentarerna eller mejla mig: info@filipstadsmc.se

Lycka till!

En grön moped parkerad utanför ett hus